fidéliser

Om uw doelgroep trefzeker te raken moet u ervoor zorgen dat elk contact gebeurd op een waardevolle manier. Uw klanten kijken dan uit naar uw acties en stellen ze op prijs.

Brieven, onthaalmappen, promotionele mailings, allerlei mededelingen, kortingen, promoties, … Er zijn veel gelegenheden om consumenten aan te spreken en te laten reageren met hun hoofd en hun hart.

Personaliseer

Niemand voelt zich graag een nummer. Stel daarom een database samen voor uw gepersonaliseerd drukwerk, dan kunt u elke klant persoonlijk aanspreken. Manufast verzorgt de opmaak van uw documenten, drukt en personaliseert ze met de gegevens uit de database die u ons aanlevert.

Organiseer

Zou het niet leuk zijn om uw klanten te verrassen met een evenement of een wedstrijd, een cashback-actie op te zetten of promotie te voeren? Maar hoe organiseer je zoiets? Er zijn zoveel aspecten om aan te denken. Manufast neemt u veel werk uit handen, in elke fase, om van al uw acties een succes te maken.

Wij creëren uw badges en geschenkkoffertjes, wij bewaren uw materiaal in onze magazijnen, zowel uw producten als merchandisingartikelen. Onze teams beheren en verwerken coupons en de respons op mailings en voeren de hele fulfilment uit.

Schenk

Welke klant zou het niet fijn vinden om een “geschenkje” te ontvangen? Denk daarbij aan staaltjes, documentatie of goodies. Wij personaliseren de verzending van uw documentatie, visitekaartjes, stalen en andere cadeautjes die u aan uw drukwerk wenst toe te voegen.

Hebt u er al eens aan gedacht om uw klanten een welkomstpakketje te sturen? Elke gelegenheid is goed om productstaaltjes bij geïnteresseerden af te leveren! De teams van de afdeling Handling van Manufast stellen sets samen volgens uw richtlijnen en onze afdeling Mailing verstuurt ze naar de juiste adressen.

U kunt uw mailings ook personaliseren door er bijvoorbeeld kleine geschenkjes en goodies aan toe te voegen of door er staaltjes op te kleven.

Manufast verzorgt voor u de hele regelmatige printcommunicatie met uw klanten. Wij zijn uw ideale partner voor uw POS- of one-to-one-acties en treden daarbij op als uw enige contactpunt, voor alles wat u nodig hebt!

Nouveau call-to-action

29 April 2020 | Categoriëen: Print & Mail

Related posts