vdab

Manufast heeft na een aanbestedingsprocedure van de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding) de opdracht gekregen om al hun cursussen te produceren. De VDAB geeft blijk van zin voor maatschappelijke verantwoordelijkheid door prioritair een beroep te doen op maatwerkbedrijven en inschakelingsondernemingen. Dit nieuwe project stelt Manufast in staat om technologie te verbinden met zijn belangrijkste bestaansreden als maatwerkbedrijf: personen met een handicap een verrijkend en bevredigend beroepsleven geven.


Manufast is een maatwerkbedrij die in het Brussels hoofdstedelijk gewest duurzame tewerkstelling creërt voor meer dan 270 personen met een handicap.

Manufast is een resultaatgerichte en technologisch innoverende sociale werkplaats, met meer dan 50 jaar ervaring, waarin onze mindervalide werknemers een unieke expertise verworven hebben in drukwerk, personnalisatie en routage van documenten, maar ook in scanning en het beheer van de ingaande post, met geïntegreerde oplossingen.

Manufast wil een echt partner worden voor ondernemingen die globale en op mate oplossingen zoeken voor het beheer van hun administratie en communicatie.

Specifiek voor de VDAB stelt Manufast een aangepast online platform ter beschikking om cursussen te bestellen, naast een proces voor de automatische verzending van facturen, zodat het voor de opdrachtgever eenvoudiger wordt om zijn bestellingen op te volgen en te beheren.

Concreet betekent dit project dat Manufast werk kan verschaffen aan 4 personen om elke bestelling te drukken, in te binden en de logistiek ervan te coördineren. Op die manier voert Manufast, een maatwerkbedrijf, zijn missie uit, door kwetsbare personen reële kansen op integratie in de samenleving te bieden.

05 June 2018 | Categoriëen: Case client

Related posts