Sans titre - 2020-08-13T155640.286

Uw bestaande en potentiele klanten inspireren en tot een reactie aanzetten?

 

`De wereld verandert en dus veranderen ook uw klanten en is er alsmaar meer nodig om hen te imponeren.
Nu de digitale communicatie in volle expansie is kan de printsector niet anders dan zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden. Zo is hij de dag van vandaag nog altijd nadrukkelijk aanwezig in ons dagelijks leven in de vorm van flyers, folders, brochures of packaging.

LP_iridesse_page_NL

Onderscheid u van de rest en imponeer uw bestaande en potentiele klanten

DIGITALE PERS VOOR HET CREËREN VAN AANTREKKELIJKE EFFECTEN

-Iridesse komt van het woord ‘iridescence’ dat synoniem is aan visuele effecten die om de aandacht te trekken heel wat verder gaan dat een quadri-afdruk! Onze nieuwe digitale ‘Iridesse’ pers voegt een nieuwe dimensie toe aan uw projecten en biedt talrijke mogelijkheden om effecten te combineren!

Gegarandeerd 'wauw'-effect !

  • Eerste digitaal zeskleurenplatform, dat adem-benemende printkwaliteit, verbazingwekkende spotkleuren en prachtige iriserende metallic tinten levert
  • Verbeteringen in digitaal printen, zoals coatings, metallics, witte inkten, steunkleuren en kleuren maken de uitbreiding van de printmogelijkheden met een uitzonderlijke precisie mogelijk.
  • De CMYK kleuren worden verlevendigd met verbluffende metallic en transparante tinten in single-pass toepassingen.
  • De pers is polyvalent om tegemoet te komen aan alle verwachtingen op het gebied van redelijk geprijsde kleine oplagen, personalisatie en uitvoeringsnelheid en de kwaliteit is zeer hoog.

Technische kenmerken:

  • Tot zes kleuren: CMYK kleuren met optionele witte, transparante, zilveren en gouden speciale toners
  • Geschikt voor gemengde papiersoorten met een dikte tot 400 g/m².
  • Grote keuze papiersoorten: gecoat, ongecoat, donkere en structuurpapiersoorten, etiketten, visitekaartjes, raambiljetten, duurzame/ synthetische materialen, wenskaarten, tabbladen, gepreegde materialen, polyesters en aangepaste oplossingen.

Nouveau call-to-action

08 oktober 2019 | Categoriëen: Print & Mail

Related posts